دانشگاه امام رضا(ع) میزبان دانشجویان زائر پیاده سراسر کشور می‌شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۷۹۹۴۷۹
همزمان با ایام پایانی ماه صفر؛

دانشگاه امام رضا(ع) میزبان دانشجویان زائر پیاده سراسر کشور می‌شود

همزمان با دهه آخر صفر دانشگاه بین‌المللی امام رضا(ع) پذیرای دانشجویانی است که از سراسر کشور با پای پیاده به زیارت حرم مطهر رضوی مشرف می‌شوند.

دانشگاه امام رضا(ع) میزبان دانشجویان زائر پیاده سراسر کشور می‌شود

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، برای ششمین سال متوالی همزمان با ایام شهادت امام رضا (ع) ویژه برنامه «طریق رضوی» ویژه دانشجویان زائر پیاده حضرت رضا (ع) برگزار می‌شود.

دانشگاه بین‌المللی امام رضا (ع) امسال در قالب ویژه برنامه «طریق رضوی» طی ۶ روز میزبان ۲۵۰ نفر از دانشجویان است و این ویژه برنامه از چهارم تا هشتم آبان ماه سال جاری تدارک دیده شده است.

لازم به ذکر است، این برنامه در ذیل برنامه‌های «نهضت رضوی» تعریف شده که طی آن همه ساله دانشجویان با پای پیاده به زیارت حرم مطهر حضرت رضا (ع) مشرف می‌شوند. طی این برنامه دانشجویان مسیری را با پای پیاده به سمت مشهد طی کرده و همزمان با سالروز شهادت امام رضا (ع) در مشهد گرد هم می‌آیند.
پربازدیدترین آخرین اخبار